Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий Nissan Leaf з’явиться до кінця 2017 року

Компанія Nissan підтвердила, що виробництво нового покоління електричного хетчбека С-класу на ім’я Leaf розпочнеться наприкінці цієї осені на заводі фірми у британському місті Сандерленді. Також планується налагодити збирання автомобіля на заводах японської компанії у США та Японії.

За сім останніх років попередня генерація Nissan Leaf розійшлася по світу тиражем у понад 280 тисяч екземплярів. Такий показник є досить непоганим якщо подивитися на загальний обсяг ринку електромобілів. Безумовно новий Leaf значно покращить кількість реалізованих хетчбеків і стане одним з лідерів в своєму класі. Досягнути успіху японці планують за рахунок впровадження трьох нових технологій, першою з яких є система Intelligent Driving, в складі якої головну роль відіграє електронна педаль руху. Крім більш швидкого прискорення, ця функція сприяє більш якісній регенерації енергії від гальмування. Серед іншого японський автовиробник поступово впроваджує систему інтелектуального керування автомобілем під назвою Nissan ProPilot. За допомогою системи ProPilot, керування автомобілем може відбуватися автоматично до швидкості у 62 км/год.  

Другим показником розвитку моделі стає інтелектуальна система енергії, яка об’єднує батарею та електродвигун. Нове покоління Nissan Leaf зможе комплектуватися двома типами літій іонної батареї на 40 або 30 кВт. Відстань яку зможе проїхати автомобіль без дозарядки вдалося підняти до 310 км – це на 50% більше ніж у попередньої моделі. За допомогою спеціального обладнання зарядити батарею Leaf на 80% можна всього за 40 хвилин. Доречи від звичайної мережі потужністю 7 кВт процес 100% зарядки триватиме біля 8 годин.

Nissan Leaf 2018 модельного року оснащується більш потужним електродвигуном на 150 к.с., що дає змогу прискорюватися від 0 до 100 км/год лише за 7,9 секунд. Нова форма кузова також додає автомобілю динаміки, адже з показником у 0,27 Leaf стає в один рядок з такими автомобілями як BMW 5-Series та Mercedes-benz E-Class. Аеродинамічна ефективність досягнута за рахунок плоскої підлоги та гострим профілем передньої частини хетчбека. За заднім рядом сидінь розташовано величезний багажний відсік на 435 літрів. Жорсткість кузова нового Nissan Leaf виросла на 15%.

Найбільше змін у новому Leaf ми побачимо у салоні, де стане помітно дорожче та якісніше. Архітектура передньої панелі виконана з урахуванням європейських смаків, тому і ергономіка передньої панелі значно краща ніж це було раніше.

За попередньою інформацією на європейському ринку нове покоління Nissan Leaf коштуватиме від 30 тисяч євро, а в Україні базовий прайс стартуватиме з позначки у 35 тисяч доларів…

 

11.09.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий Nissan Leaf з’явиться до кінця 2017 року

Політика конфіденційності